Tæpper

Et tæppe er med til at skabe varme og komfort i hjemmet, og der er masser af forskellige typer og udgaver af denne tekstilvare. Om du er til mange nuancesammensætninger, eller om du foretrækker et mere afdæmpet look, kan du finde det produkt, som matcher din smag. Foruden stil og udseende skal du også forholde dig til, hvor gulvtæppet skal befinde sig i boligen, når du vil finde den løsning, som matcher dine behov. Hos Viborggulvforum.dk fører vi et bredt sortiment af gulvtæpper, som gør det muligt for enhver kunde at finde den helt rette løsning.

Tæpper

Der er 112 varer.

Viser 1-12 af 112 element(er)

Aktive filtre

Hvorfor vælge gulvtæpper til hjemmet?

Der er både komfortmæssige samt praktiske fordele at hente ved at indrette boligen med et tæppe. Først og fremmest er det med til at skabe et behageligt underlag i boligen, som gør det komfortabelt at gå på gulvet. Derudover er produkttypen medvirkende til at skabe en personlig og hyggelig atmosfære. I mange hjem er produktet en del af boligindretningen, som kan afspejle både stil og personlighed. Når du handler dine tæpper hos Viborggulvforum.dk, får du det største udvalg. Her kan du vælge tæpper, som kan matche forskellige behov. Der vil være individuelle forskelle på, hvad dit primære behov er for at anskaffe dig et tæppe til hjemmet: Det kan være for at skåne et underliggende gulvareal, eller det kan være for at skabe stil og en varm, hjemlig atmosfære. Hos os kan du vælge imellem mange forskellige udgaver, som alle varierer i look, størrelser og anvendelsesformål. Som en særlig fordel kan du hos os finde dine gulvtæpper til konkurrencedygtige priser. På den måde kan du gennemføre stilen med tæpper i flere af din boligs rum.

Tæpper i mange udgaver og materialer

Det er til din fordel at have masser af valgmuligheder, når det kommer til at vælge materiale på dit gulvtæppe. Det er vigtigt, at du er opmærksom på typen af materiale, så dit tæppe kommer til at matche dine behov. På dén måde sikrer du dig at få den største glæde og brugsværdi ud af dit produkt.

Vi fører en lang række forskellige typer af gulvtæpper i forskellige udgaver og materialer:

  • Rya (Med eller uden struktur)
  • Uld
  • Shaggy (100% syntetisk)
  • Fladvævet væg-til-væg-tæppe
  • Tæppe med sisalstruktur
  • Flisetæppe

Foruden vores mange udgaver kan du vælge mellem mange nuancer og farvesammensætninger. Om du er til helfarve eller farvekombinationer er op til dig og din smag, samt boligstil. Det er vigtigt, at du vælger materiale i forhold til, hvor i boligen produktet skal placeres. Der er jo individuelle forskelle på, hvor meget trafik, der findes i bestemte rum i boligen. Vælger du et produkt af uld eller med en særlig og smuk overfladestruktur, vil disse være egnede som pyntetæpper. Har du derimod brug for et slidstærkt produkt, der skal kunne holde til meget trafik, og som er nemt at rengøre, skal du vælge de hårdføre produkter, som er egnede til at blive lagt fra væg til væg eller på fliser.

Sådan vælger du det rette tæppe

Der er flere faktorer, du skal vælge dit produkt i forhold til.
Det handler om:

  • Anvendelsesbehov og type af materiale
  • Størrelse
  • Nuancer og look
  • Pris

Først og fremmest skal du vælge dit produkt ud fra, hvad dit formål og behov er. Dette element hænger sammen med typen af materiale. Der findes tæpper, som i materiale er designet med en høj slidstyrke. Dette vil være et oplagt valg i de boliger, hvor der er mange mennesker, eller hvor der er mindre børn, som leger på gulvet. I denne forbindelse skal du forholde dig til, om dit kommende tæppe primært skal være til pynt eller til anvendelse. Du kan finde gulvtæpper i alle størrelser. Det er vigtigt, at du på forhånd er afklaret med, hvor i hjemmet dit produkt skal lægges i forhold til valg af størrelse. Når du handler hos Viborggulvforum.dk, kan du få oplyst hvert enkelt produkts specifikke detaljer og dimensioner, så du i ro og mag hjemmefra kan vælge det rette tæppe til dit behov. Når du har styr på typen af materialet og størrelsen, har du masser af muligheder for at vælge nuancer og farvesammensætninger. Her handler det om at vælge i forhold til smag og stil. Hvis du har brug for et større tæppe, kan det være en fordel at vælge en helfarve. Du finder mange flise- og væg-til-væg-tæpper i vores sortiment i klassiske og elegante helfarver, som kan matche enhver boligstil. Har du brug for et gulvtæppe, som kan skabe liv og afspejle din personlighed, kan du finde produkter med smagfulde farvekombinationer. Om du er til 2 eller 6 sammensatte nuancer, er op til dig.

Køb dine gulvtæpper til konkurrencedygtige priser

Det behøver langt fra at være en stor udgift at skabe komfort og stil i hjemmet. Det har stor værdi, at du kan udvælge dig det produkt, som matcher dit behov og din stil, uden du skal bekymre dig om pris og økonomi. Uanset hvilket materiale du vælger, kan du spare penge ved at købe dine produkter hos Viborggulvforum.dk. Vi forhandler et stort sortiment af mange forskellige tæpper, som alle sælges til konkurrencedygtige priser. Vores priser er gennemskuelige, så du kan udregne den præcise pris på dit nye tæppe til hjemmet. Et gulvtæppe er et betydningsfuldt indretningselement, som kommer til at få stor visuel betydning i din bolig i fremtiden. Det er indretningselementer, som hører til i alle typer af boliger. Det har stor betydning, at du ikke skal gå på kompromis med hverken kvalitet eller udseende, når du skal vælge det produkt, du bedst kunne tænke dig. Du skal blot finde det tæppe, som i stil, materiale og størrelse matcher dine ønsker. Når du handler hos os, kommer du ikke til at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Vi fører over 100 forskellige kvalitetsprodukter, som kan komme til skabe brugsværdi og glæde for dig i masser af år frem. Gå på opdagelse i vores brede sortiment i dag og find frem til de gulvtæpper, som kommer til at skabe glæde for dig og din familie i fremtiden.