Klik her

Sildeben

Hos Viborggulvforum finder du et attraktivt udvalg af virkelig smukke sildebensgulve, og netop stavparket i sildebensmønster er de sidste år blevet et mere og mere populært gulvvalg. Derfor er det i dag også blevet en af de ypperste trends indenfor gulvverdenen. 

Dermed går du bestemt heller ikke fejl i byen, hvis du vælger et sådant gulv til din gulvindretning derhjemme. Med det tidløse design og den holdbare kvalitet, er du nemlig sikret et godt gulv, som du kan have glæde af i mange år. 

Køb dit sildebens stavparket lige her hos Viborggulvforum, vi sørger for god, personlig rådgivning fra både erfarne og meget kompetente gulvlæggere.

Sildeben

Der er 7 varer.

Viser 1-7 af 7 element(er)

Aktive filtre

Få dine drømme om et flot stavparket med sildeben gjort til virkelighed

Sildeben går langt tilbage i tiden, hvor det også var et af de fortrukne gulve til huset. Gulvets flotte og meget unikke udseende giver nemlig en helt speciel stemning og udtryk til indretning af boligen. Så snart man træder ind en i bolig med sildebensgulv vil øjnene blive fanget af gulvets smukke design. Det udstråler en vis form for eksklusivitet, men samtidig emmer det også af virkelig gode materialer og enorm høj kvalitet.

Et sildebensgulv kan blive helt og aldeles unikt. Det betyder, at uanset hvilket slags sildebensgulv, du er ude efter, kan det lægges i et mønster, der passer til lige netop din mening og smag. Dermed kan du altså gøre gulvet endnu mere specielt ved at tilpasse det til dit helt personlige mønster. 

Det vil sige, at gulvet og dets mønstre kan formes, så det passer ind i din bolig. Dermed kan det være med til at danne rammer om den helt perfekte indretning hjemme hos dig.

Få sildebensgulve i hele huset

Mange tænker måske at stavparket i sildebensmønster kun hører til i stuen, men dette er en helt forkert opfattelse. Det attraktive ved lige netop denne slags gulv er netop, at det kan bruges i praktisk talt hele huset. 

Det kan sagtens bruges som det smukke og anderledes gulv i køkkenet, ligesom det sagtens kan være det gulv, dine gæster får øje på som det allerførste, når de træder ind i dit hjem og ser hvilket smukt gulv, der pryder din entré. 

Så det er altså ikke kun skabt til at ligge i stuen. Er du helt forelsket i idéen om sildeben, kan du altså sagtens gå all-in og vælge det til store dele af dit hjem. Vælger du at lægge gulvet i flere rum, kan det faktisk også være med til at skabe en flot og elegant rød tråd gennem dit hjem. Samtidig emmer det af enorm høj kvalitet.

Få hjælp til at vælge det helt rette sildebensgulv til din bolig

Når du skal vælge dit sildebensgulv, kan du vælge mellem forskellige træsorter og forskellige overfladebehandlinger. Ydermere er det muligt at få stavparket i sildebensmønster i flere forskellige størrelser. Der er derfor rig mulighed for, at finde et trægulv, som falder i lige netop din smag og passer ind i lige netop din bolig. 

Hos Viborggulvforum står vi naturligvis altid klar til at hjælpe og vejlede, så du får valgt det helt rette gulv til lige netop din bolig. Er du i tvivl om, hvilket slags gulv du skal vælge, eller hvordan det skal lægges hjemme hos dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tag et kig blandt Viborggulvforums udvalg af smukke sildebens gulve og bliv inspireret til, hvilke flotte gulve du skal lægge hjemme i din bolig. 

Dyk ned i udvalget og find lige netop det unikke gulv, som du er på udkig efter.