Laminatgulve

Med et laminat gulv får du et yderst praktisk gulv, da det er enormt slidstærkt. Gulvet er derfor også et meget godt valg til dig med børn, som løber rundt og leger med legetøj. Derudover er der også velegnet til dig med kæledyr, da laminat gulv ikke er nær så følsomt over for dyrenes klør.   

Hos Viborggulvforum har vi et stort udvalg af gode laminatgulve i forskellige farver og mærker. Vi har som sagt mange typer af laminat gulv, som spænder fra laminatfliser til sildeben laminat. Du har derfor mulighed for at finde præcis det, du ønsker, til din bolig. Køber du dit laminat gulv hos os, vil du få gode råd og vejledning fra vores meget erfarne og dygtige gulvlæggere. Find den type laminat gulv som passer ind i lige netop din boligstil.

Hos Viborg Gulvforum har vi et stort udvalg af laminatgulve

Laminatgulve

Der er 176 varer.

Viser 1-12 af 176 element(er)

Aktive filtre

Laminatgulve til fornuftige priser

Et laminat gulv er som sagt et godt gulvvalg til hverdagens slid, da det er et gulv i slidstærk kvalitet. Hvis du vælger et laminatgulv i høj kvalitet, vil du sagtens kunne bruge gulvet i det meste af hjemmet. Et laminatgulv vil også kunne bruges i hjemmets store rum såsom køkken og stue, da det ofte er de rum, der bliver udsat for dagligdagens slid.  En stor fordel ved at tilvælge et laminatgulv er, at det er vedligeholdelsesfrit, samtidig med at det er nemt at rengøre. Det betyder derfor også, at du er fri for at slibe/lakere gentagende gange i løbet af gulvets levetid. Laminatgulvet er derfor det rigtige valg for dig, som har en travl hverdag med børn og kæledyr. Du vil ligeledes opleve, at gulvet vil forblive pænt efter mange år, selvom det bliver udsat for slid. Da laminatgulv som sagt er vedligeholdelsesfrit, kan det blive et meget attraktivt gulvvalg til præcis din bolig.      

Et laminat gulv kan bruges til hele boligen 

Der findes mange typer og former af forskellige og flotte varianter. Du har nemlig mulighed for at finde laminat gulve der tager sig ud som plankegulv, fliser, parket eller sildeben. Du har derfor muligheden for at få et vedligeholdsfrit gulv i hele hjemmet, samtidig med at du opnår din ønskede stil.  Det eneste uhensigtsmæssige sted at tilvælge et laminatgulv, er i brusere. Det skyldes, at det til dagligt vil blive udsat for fugt og meget vand, hvilket et laminat gulv ikke er så modstandsdygtig overfor. Du skal dog ikke være nervøs for at spilde lidt vand i køkkenet eller et glas cola i stuen. Et laminat gulv i høj kvalitet, vil sagtens kunne holde til den mængde fugt.   

Så drømmer du om at have matchene gulve igennem hele hjemmet for at skabe den røde tråd, så kan laminat gulve være en god mulighed for dig. Med vores store udvalg af forskellige laminat gulve har du rig mulighed for at finde det, du ønsker. Herefter kan du uden problemer vælge at få gulvet lagt i både køkkenet, stuen, værelserne, kontoret osv. På den måde er dine gulve med til at skabe sammenhæng i hele hjemmet, samtidig med at det er grundstenen til den resterende indretning.  

Find det rigtige gulv til dit hjem

Et laminatgulv er lavet i flere lag, som består af sammenpressede træfibre der også kaldes for HDF. Derudover er der øverst imprægneret mønsterpapir, som er den slidstærke overflade på laminatgulvet. Mønsterpapiret er det, der afgør hvilket udseende gulvet får, og hvor du tænker det kan passe ind i dit hjem. Det udseende som oftest bliver tilvalgt, er gulvet med træudseende hvilket er laminat plankegulv, parket og sildeben. Ved valget af træudseendet, har du mulighed for at vælge imellem mange forskellige træsorter samt forskellige farvetoner. Faktum er dog stadig, at med et laminatgulv kan du få præcis det gulvdesign, du ønsker.

Er du i tvivl om, hvilket laminatgulv du skal vælge, så er du meget velkommen til at kontakte Viborggulvforum. Her står vi klar til at hjælpe og vejlede dig til det rigtige gulvvalg, og andet du skulle have brug for. Hos Viborggulvforum er det vigtigt, at du går herfra med ro i maven omkring dit gulvvalg, og at du har fået den rette vejledning.