Laminatgulve

Med et laminatgulv får du et virkelig praktisk gulv, idet det er så enormt slidstærkt. Derfor er det også et rigtig godt gulvvalg til dig med eksempelvis børn, som løber rundt og leger med deres legetøj. Ydermere er det også for dig med kæledyr, da laminatgulve er knap så følsomme overfor spidse dyrekløer. Hos Viborggulvforum har vi et stort udvalg af gode laminatgulve i forskellige varianter. Køber du dit gulv hos os, får du samtidig gode råd og vejledning fra vores meget erfarne og dygtige gulvlæggere oveni hatten. Find den type laminatgulv som passer ind i lige netop din bolig.

Laminatgulve

Der er 178 varer.

Viser 1-12 af 178 element(er)

Aktive filtre

Gode gulve til fornuftige priser

Et laminat gulv er som sagt et rigtig godt gulv til hverdagens strabadser med dets slidstærke kvalitet. Vælger du derfor et laminatgulv i den helt rigtige kvalitet, vil du altså sagtens kunne bruge dem i det meste af din bolig. Du vil også sagtens kunne bruge det i boligens store rum, såsom køkken og stue på trods af de til dagligt vil være udsat for meget slid. Derudover kommer laminatgulve med en meget klar fordel, da gulvene nemlig er vedligeholdelsesfri. Du er altså fri for at slibe eller lakere din gulve gentagne gange henover årene, hvis du vælger laminatgulve til din bolig. Derfor er dette gulv også rigtig godt til dig, som har en travl hverdag med både børn og kæledyr. Du vil nemlig opleve at gulvet forbliver pænt selv efter mange år. Samtidig med at det også er helt vedligeholdelsesfrit, går laminatgulv altså hen og bliver et rigtig attraktiv gulvvalg.

Brug laminatgulve til hele boligen

Laminatgulve findes i et hav af forskellige flotte varianter. Det er blandt andet både muligt at finde laminatgulve, der tager sig ud som både trægulve og klinker. Derfor kan du med de rigtige laminatgulve også få det i nærmest hele din bolig. Faktisk vil det kun være på badeværelset, at det ikke er så hensigtsmæssigt, idet det dagligt vil blive udsat for meget fugt, og det vil laminatgulve ikke være så modtagelig overfor. Men spilder du lidt vand i køkkenet eller et glas cola i stuen, skal du ikke være bekymret. Det vil et godt laminatgulv sagtens kunne tåle. Så drømmer du om, at alle gulvene i din bolig skal matche og skabe en rød tråd gennem hele boligen, så er laminatgulve helt klart noget for dig. Med det store udvalg kan du med garanti finde et gulv for dig. Derefter kan du uden problemer vælge at få lagt det i både køkken, stue, værelser, kontor og så videre. På den måde er dine gulve med til at skabe sammenhæng i din bolig og lægge et godt grundlag for resten af din indretning.

Find det helt rigtige gulv til dit hjem

Et laminatgulv er lavet i flere lag. Det består af sammenpressede træfibre, som også kaldes HDF. Derudover er der øverst imprægneret mønsterpapir, som udgør den slidstærke overflade. Det er netop dette mønsterpapir, som afgør hvilket slags udseende dit gulv skal have. For det meste vælger folk laminatgulve i træ. Her kan du så vælge mellem mange forskellige træsorter samt forskellige farvetoner. Faktum er dog stadigvæk, at med et laminatgulv kan du praktisk talt få lige præcis det gulvdesign, som du ønsker dig. Er du i tvivl om, hvilket slags laminatgulv du skal vælge til dit hjem, er du altid meget velkommen til at kontakte Viborggulvforum. Her står vi altid klar med den hjælp og vejledning, som du har brug for. For os er det allervigtigste, at du går herfra med ro i maven omkring dit gulvvalg og føler, at du har fået den helt rette service.