Kork Vinylgulve

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken type gulv man ønsker i sit hjem. Det kan især vanskeliggøres, hvis man er flere, som skal blive enige om at træffe beslutningen.
Mange kan dog hurtigt blive enige om, at et kork vinylgulv er både praktisk og smukt. Det kan anbefales at benytte denne gulvtype, da det er nemt at rengøre, kan tåle hyppig vask, og som tåler at blive brugt meget. Herudover giver bagsiden af dette gulv en rigtig lækker komfort, som du og dine fødder vil nyde godt af.

Køb korkgulv i vinyl | | Hurtig levering | 14 dages returret

Kork Vinylgulve

Der er 134 varer.

Viser 1-12 af 134 element(er)

Aktive filtre

Få det smukkeste plankegulv i vinyl

Der er mange fordele ved at vælge et kort vinyl gulv. For hvem elsker ikke plankegulve med store massive planker? Det er vanvittigt smukt, og klæder enhver bolig. Det er dog dyrt og ikke altid lige praktisk.
En nem løsning for dig, som ønsker et plankegulv vil være at vælge et, som er fremstillet i vinyl i stedet. Et kork vinylgulv er fremstillet, så det ligner plankegulve så nært, at det er svært at se forskel.

Kork vinylgulv er det lette, billige og fornuftige valg

Med plankegulve fremstillet i kork vinyl får du et flot plankegulv, som du kender det, men prisen er langt billigere. Desuden kan vinylgulvet klare at blive vasket dagligt, hvis det skulle være nødvendigt. Du slipper også for at skulle have slebet gulvet med års mellemrum. Ej heller vil du opleve knirkende gulve, eller gulvbrædder, som giver sig. Du slipper ganske enkelt for alle de vanskeligheder, der er forbundet med et plankegulv, samtidig med at du får looket fra plankegulvene. Så skal du bare vælge hvilken træsort dit kork vinylgulv skal ligne – du finder masser af varianter her hos os.