Klik her

Wicanders Kork Vinylgulve

Leder du efter nyt gulv til din bolig eller lignende? Her kan du finde mange forskellige løsninger i høj kvalitet til billige priser fra Wicander. Gulvet er en af de vigtigste dele af et rums atmosfære. Derfor er det centralt at finde det helt rigtige gulv, der passer til dine behov.

Wicanders Kork Vinylgulve

Der er 8 varer.

Viser 1-8 af 8 element(er)

Aktive filtre

Vinylgulve skaber god akustik

Wicanders gulve er vinylgulve med kork. Dette vil sige, at de dæmper lyd og støj, og skaber en bedre akustik i rummet. Det kan være en stor fordel i rum med meget larm, som et køkken eller bryggers. Gulvet gør larmen mindre overdøvende, og det gør rummet mere behageligt at færdes i. Det kan også være en stor fordel i et fælles kontor, såsom på en arbejdsplads. Her kan mange enkelte samtaler tilsammen skabe en voldsom støj, der kan give et dårligt arbejdsmiljø. Så kan det rigtige gulv gøre en stor forskel. Det er dog ikke kun i denne form for rum, at det giver mening med et gulv fra Wicanders. Gulvene er nemlig også vildt flotte, og egner sig således til alle rum i hjemmet.

Gulvet binder rummet sammen

I modsætning til mange andre slags gulve, er vinylgulve utroligt nemme at rengøre og vedligeholde. Derfor er det et godt valg, hvis du ikke ønsker at bruge så meget energi på dit gulv. Du går dog ikke på kompromis med charmen. Wicanders gulve er smukke og stilfulde. Et flot gulv binder virkelig rummet sammen. Det er vigtigt at vælge det rigtige mønster og den helt rigtige farve. Her er der et stort udvalg, fra de helt lyse til de lidt mørkere typer. Alle er de i høj kvalitet og til billige priser pr. m2. Så gå på opdagelse i de forskellige muligheder, og forestil dig, hvordan gulvene kan passe ind i dit eget hjem.