Klik her

Laminatfliser

Skal du have nyt gulv derhjemme, er laminatfliser en både flot og praktisk løsning! Et gulv med laminatfliser giver et stilrent udtryk i langt de fleste moderne hjem og er lettere at lægge end et rigtigt flisegulv. Udover at laminatfliser er flotte og nemme at lægge, er der mange andre fordele ved at bruge laminatfliser til dit næste gulv. Nogle af de største fordele er blandt andet:

-          Laminatfliser er alsidige og kan lægges som gulv i de fleste hjem.

-          Laminatgulve er yderst slidstærke. Derfor er denne type af gulv også gode til hjem med børn eller dyr, hvor gulvet udsættes for mere slid.

-          Udover almindelig rengøring, er disse gulve vedligeholdelsesfrie.

-          Der findes mange forskellige typer i forskellige designs, så du kan finde lige netop, hvad du søger til dit hjem.

Laminatfliser

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

En smart og billig løsning

Et laminatgulv med fliser er en utrolig smart og billig løsning, der passer til alle hjem. Løsningen er billigere på flere måder. Blandt andet er laminatfliser ofte billigere i indkøb end rigtige fliser. Ligeledes gælder, at gulvet er let at lægge. Laminatgulve består typisk af et simpelt kliksystem, og fliserne skal ikke overfladebehandles, hvilket giver mulighed for, at du let og hurtigt kan gøre det selv. Hermed kan du også spare penge på håndværkere.

Selvom flisegulve typisk kan holde lidt flere år end laminatfliser, er det en del lettere at udskifte enkelte fliser i et gulv af laminatfliser, end hvis du skulle udskifte fliser i et rigtigt flisegulv. Bliver dit gulv beskadiget, er laminatfliser endnu en gang en billigere løsning, fordi du blot kan fikse den beskadigede del. Sidst men ikke mindst er laminatfliser ikke kolde, ligesom rigtige flisegulve kan være, og derfor kan du blandt andet spare gulvvarmen væk. Alle disse ting gør laminatgulve til den mest budgetvenlige løsning. Gulve med laminatfliser er en smart, billig og stilren løsning til alle hjem.