Klik her

Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.177,00 DKK - 3.703,00 DKK

Plankegulve

Ønsker du at skabe stil og elegance i hjemmet, har du brug for gulve, som giver smukt og tidløst look? Plankegulve er et populært valg til både private boliger samt erhvervsbygninger. Det er gulv, som består af brede planker i kvalitetstræ. Du har forskellige valgmuligheder, når det kommer til at vælge look og overfladebehandling.

Står du overfor at udskifte dit eksisterende gulv, eller er du i gang med nybyggeri, kan du læse mere om fordele og muligheder ved plankegulv herunder.

Plankegulve

Der er 72 varer.

Viser 1-12 af 72 element(er)

Aktive filtre

Fordelene ved plankegulve

Et gulv skabt i bedste kvalitet af brede træplanker skaber et enestående og smuk look i hjemmet. Du får et autentisk gulv, da der bruges planker i rene naturmaterialer. Plankegulve findes i forskellige materiale udgaver. Om du er til et lyst eller mørkt look, er op til dig og din boligstil.

Det er ikke kun det smukke look, du får glæde af, når du vælger at lægge gulv med planker.

Gulvtypen giver dig en række praktiske fordele, som har betydning på kort og lang sigt, og som tilgodeser de moderne boligbehov.

Du kan blandt andet få glæde af følgende fordele med den populære og elegante gulvtype:

·         Kan lægges ovenpå gulvvarme

·         Findes i forskellige nuancer

·         Nem at lægge som følge af ”Click system”

·         Lang holdbarhed og høj slidstyrke

·         Nemt at gøre rent

·         Skaber elegant og tidløst look

De rustikke plankegulve egner sig til at blive lagt ovenpå gulvvarme.

Mange moderne boliger bliver bygget med installering af gulvvarme. I denne forbindelse er det vigtigt, at du har et trægulv, som holder til varmeafgivelsen.

Det er nemt at lægge plankegulv, da de brede planker er fremstillet med såkaldt ”Click system”. Dette sparer dig for brug af lim, da plankerne kan klikkes sammen for optimal holdbarhed. Systemet er skabt til at hindre friktion.

Når du vælger plankegulv, får du et gulv, som holder til at blive lagt i de rum, hvor der er mest passage. Det er slikstærkt og nemt at gøre rent, da det samtidig er 100% vandfast.

Sådan vælger du det rette plankegulv

Når du skal vælge de planker, som kommer til at passe perfekt til dit hjem, skal du tage afsæt i ønske om look samt anvendelsesformål.

Først og fremmest skal du vælge en type planke, som i stil og udseende passer til din smag og boligstil. Dette element er baseret på individuelle forhold og ønsker.

Når du skal bestille dine planker, har du brug for at kende til målene på det rum, hvor gulvet skal lægges. Dette mål skal du kende i m2.

Den store fordel ved at starte med at finde din ønskede type af planke er, at du hermed kan få kendskab til plankens dimensioner. Disse skal du bruge til at gennemføre din bestilling.

Du kan med fordel gøre brug af en prisberegner i denne forbindelse, som kan fortælle dig om den anslåede pris.

Plankegulve egner sig til enhver type bolig. Det er med til at forøges boligens værdi og kan skabe glæde og anvendelsesværdi for dig samt fremtidige beboere.