Klik her

Laminatgulv plank

Plankegulve er meget smukke. Vælger du sådan et gulv, så kan du overveje at bytte træplankerne ud med et laminatgulv. Et trægulv kræver en hel del mere vedligeholdelse end et gulv af laminat. Desuden er et laminatgulv meget naturtro i dag, og det er meget behageligt at gå på. Den slags gulve er dermed både smukke og lette at holde helt rene. Dermed bliver et laminat plankegulv også mere hygiejnisk.

Laminatgulv plank

Der er 81 varer.

Viser 1-12 af 81 element(er)

Aktive filtre

Laminatgulve er flotte og praktiske

Et laminatgulv er meget praktisk. Du kan lægge et godt lag af isolering under det, og det er meget solidt, selv om det ikke er så tykt. Desuden er det virkelig nemt at holde rent. Du kan støvsuge det, og det kan nemt vaskes i almindeligt rengøringsmiddel. Et laminat plankegulv er mere hygiejnisk end et gulv af naturtræ og et gulv med gulvtæppe på.
Dermed vil det være sværere for diverse skadedyr og bakterier at slå sig ned på gulvet. Når gulvet er let at holde rent - også ude i krogene - så holder du også bedre de uønskede kryb væk. Det er altid nemmere at forebygge end at bekæmpe den slags.

Laminat plankegulve fås i mange varianter

Plankegulve af laminat produceres i et væld af varianter. Vælg den træsort, som du synes bedst om, og som passer bedst til dit hjem, og nyd dagligt det smukke resultat, når hele gulvet fremstår smukt og regelmæssigt. De er virkelig flot lavet, og det kan være meget svært at se, at det ikke er den ægte vare, der ligger på gulvet.
Indret gerne rummets øvrige møbler efter gulvets træsort. Det bliver mest harmonisk, hvis du vælger noget, der matcher. Et stort og ensartet gulv vil dominere rummet, og så kan du enten nedtone den dominans eller underlægge den øvrige indretning efter det.