Vinylgulve

Hos Viborggulvforum finder du et utrolig stort og samtidig attraktivt udvalg af flotte vinylgulve. Med et vinylgulv vælger du en billig gulvtype, som samtidig er meget slidsstærkt. 

Vinylgulve er lavet af kunststof og er tilsat blødgørende stoffer. De består som regel af en meget ensartet og glat overflade, men det er dog også muligt at finde varianter, som har en mere ru overflade. Disse varianter skaber et mere skridsikkert gulv. 

Tag et kig på udvalget her hos Viborggulvforum og find de vinylgulve, som passer ind i dit hjem.

Vinylgulve

Der er 128 varer.

Viser 1-12 af 128 element(er)

Aktive filtre

Gulvene kommer med en lang række fordele

Der er mange fordele for dig, som vælger vinylgulve i dit hjem. Som nævnt er de enormt slidstærke. Materialet er nemlig virkelig robust. Derfor passer denne type gulv også rigtig godt til dig, som har en travl hverdag med både børn og kæledyr, der alle slider på gulvet. 

Du vil nemlig opleve, at et vinylgulv er særlig robust mod kløer fra kæledyr eller dine børns spidse genstande fra legetøjet. Derudover har de en helt lukket overflade, modsat for eksempel trægulve eller laminatgulve, og der er altså ikke kanter, som kan være til gene efter længere tids slid. 

Vælger du vinylgulve, får du også et materiale, som er virkelig nemt at vedligeholde og rengøre. Den glatte overflade gør det nemt både at støvsuge og derefter vaske. Det kræver heller ikke noget specielt rengøringsmiddel. Brug blot lidt universalrengøringsmiddel i vandet, og gulvet vil blive efterladt skinnende rent og så godt som nyt. 

Ydermere er vinylgulvet også vandtæt, hvilket kun forbedrer dets allerede gode slidstyrke. Du behøver altså ikke være bekymret for at spilde store mængder vand. Det gælder blot om at tørre vandet væk, og du vil ikke se nogen forandring på gulvet. 

Vinylgulve til hele hjemmet

Det smarte ved vinyl er også, at du sagtens kan anvende det i hele din bolig. Blandt andet giver det rigtig god mening at lægge netop denne type materiale i dit køkken. Køkkenet er dagligt udsat for store mængder af slid, ligesom der skal være plads til at kunne spilde både væsker og mad. 

I køkkenet kan du derfor drage fordel at vinylgulvet, idet det er så let at rengøre og sagtens tåler vask op til flere gange om dagen. 

Ydermere er det også en klar fordel i entré og bryggers. Det tager ikke skade af hverken våde gummistøvler eller mudrede fodboldstøvler. Igen er vinyl en stor fordel for dig og din familie, da I ikke behøver at bekymre jer om at skulle gå og passe på gulvet. En enkelt gulvvask og det vil stå lige så skinnende, som hvis det var et helt nyt gulv. 

Du kan også sagtens vælge vinylgulve i både børneværelse og kontor, samt andre rum. På den måde er du sikret godt gulv i fin kvalitet til billige priser. Samtidig kan du spare tid på gulvvasken og hurtigt få det overstået i hele din bolig. 

Køb dit vinylgulv hos Viborggulvforum

Som sagt har vi hos Viborggulvforum et virkelig stort udvalg af alverdens flotte gulve, så du kan vælge mellem mange forskellige varianter. Udvalget favner både vinyl i flere forskellige farver samt forskellige overflader. Derfor kan du med garanti også finde et vinylgulv, som falder i lige netop din smag og passer ind i lige netop din bolig. 

Du kan få gulve med flere forskellige overfladestrukturer, heriblandt også vinylgulve, der ligner et helt almindeligt trægulv, så tag et kig blandt vores udvalg og udvælg det materiale, du vil have.

Er du i tvivl om, hvilket slags materiale du skal vælge til din bolig, er du altid meget velkommen til at kontakte Viborggulvforum. Her står vi klar med hjælp og vejledning fra vores meget kompetente gulvlæggere med mange års erfaring.