Kom ind i butikken og se udvalget

Her får du Viborgs bedste vejledning og service

RUTEVEJLEDNING

Tæpper

Hos Viborg Gulvforum finder du altid et bredt udvalg af Uldtæpper og syntetiske væg til væg tæpper, som du kan bruge i hele din bolig – Vi tilbyder alt lige fra lækre værelsestæpper til bløde stuetæpper.. Uldtæpperne er et klassisk valg i mange hjem. De syntetiske tæpper udmærker sig ved at være yderst slidstærke og er derfor praktisk at have de steder, hvor du går meget . Men generelt egner de sig godt til næsten alle rum i huset..Et syntestisk tæpper er et slidstærkt og praktisk gulvtæppe, der er nem at vedligeholde.

Gardiner

Har du brug for indvendig solafskærmning, kan vi tilbyde flere fordelagtige løsninger. Indvendige gardiner er et klassisk og altid populært valg, når man gerne vil dekorere vinduerne indefra. Vi har naturligvis et bredt sortiment med løsninger der kan være aktuelle i en lang række sammenhænge. Foruden tidløse udtryk har vores indvendige gardiner også unikke fordele, der gør dem til en særdeles funktionel løsning i mange typer vinduer. Kig ind og se en verden af muligheder...

 

Gulve

Hos Viborg Gulvforum finder du altid et stort udvalg af trægulve fra førende leverandør i Europa. Vi har naturligvis et bredt sortiment med løsninger der kan være aktuelle i en lang række sammenhænge. Før du vælger gulv bør du overveje hvor gulvet skal bruges, slidstyrke og belastning.. Alle vores trægulve er særdeles velegnet til montering i boliger med gulvvarme. Ønsker du råd og vejledning, til dit næste projekt står vi gerne til rådighed for flotte løsninger.

 

Klinker

Klinker er en uundværlig del, når vi taler om gulvbelægning. Klinker er med til at gøre boligen både stilfuld og trendy. Hos Viborg Gulvforum har vi gulv- og vægfliser i mange forskellige størrelser, former og farver. Bliv inspireret og find dine nye fliser her eller kontakt os for nærmere information. Du kan også komme og se, føle og gå på fliserne i vores flotte showroom. Her er vi altid klar med kompetent og seriøs rådgivning. Alle vores fliser importeres direkte fra Italien og resten af verden - uden fordyrende mellemled.