• Nedsat pris

HARO Laminatgulv TRITTY 200 Aqua Gran Via 4V Eg Portland natur* authentic

Reference: 540272

409,00 278,00/m2 DKK Spar 131 DKK
1
~
2.68 m2
Hvor mange m2 skal du bruge? (m2)
Samlet pris:  
745,04 DKK
1
~
2.680 m2

HARO Laminatgulv TRITTY 200 Aqua

Gran Via 4V Eg Portland natur* authentic

Antal
Trods Status "På Lager" Kan Der Forekomme Forlænget Leveringstid På Haro Produkter. Kontakt Vores Kundeservice, Hvis Du Ønsker En Aktuel Leveringstid.

Vi er e-mærket

 

Sikker betaling via SSL

 

Hurtig levering indenfor 2-5 hverdage

 

14 dages fuld returret

HARO laminatgulv TRITTY 200 Aqua: Det slidstærke til vådrum som også kan bruges i køkken og badeværelse.

Laminat er ikke uden grund en af de mest populære gulvbelægninger. Klart, plankerne er jo også ægte multitalenter. Hvis man lægger laminatgulv, kan man glæde sig over et holdbart gulv, der er ridsefast, slidstærkt samt stød- og trykfast over gennemsnittet. De flotte planker mister heller ikke deres glans efter mange år, da de bestandigt er sikret mod varme og UV-lys. Du kan altså allerede nu glæde dig til din indflytterfest. Den vedligeholdelsesvenlige gulvbelægning fås i mange forskellige mønstre. Plankegulvet eg Altholz* passer fremragende til dine vintage-møbler, mens gennem røget eg* udstråler en hyggelig varme. Men måske er udseendet ved lyst laminat, som ved mønstret eg Dolomiti*, det du bedst kan lide. I sidste ende er det kun din personlige smag, der er afgørende. Det er dog sikkert, at dine gæster garanteret skal kigge ekstra godt efter for at se, at du ikke har lagt parket af ægte træ.

Vedligeholdsvenlig

Fra plankegulv eg* til 3-stavs gulv i mønstret sten-eg*, alle design har det til fælles, at de er absolut vedligeholdelsesvenlige. Klik-laminat er antistatisk og smudsafvisende. Til den ugentlige rengøring har du for det meste kun brug for en kost. Fantastisk, så har du tilstrækkelig tid til at nyde weekenden. Også allergikere kan atter tage dybe vejrtrækninger med laminat. Mider har nemlig ingen chance. Det kan naturligvis heller ikke skade, hvis du af og til rengør dit laminatgulv med en opvredet fladmoppe. Specielt laminatrengøringsmiddel sørger for, at dit laminatgulv også stråler efter flere år. Dermed kan du i lang tid have glæde af dit elegante plankelook laminat. Til rengøring af laminat anbefaler vi Clean&Green produkterne - se relateret vare nedenfor

Lægning af laminat

Vores førsteklasses laminat i autentisk træplankeudseende virker ikke kun elegant og naturligt, det er også let at lægge. Klik-laminat bør dog ikke lægges på en allerede eksisterende gulvbelægning. Hvis du f.eks. beslutter dig for svømmende lægning, bør du fjerne tæpper inden lægning for at opnå et optimalt resultat. Bor du i en lejelejlighed? Intet problem, gulvet er lige så let at fjerne som at lægge.

Se Haro for lægge videoer. De findes også på You-tube

540272

Produktinformation

Format
8 x 243 x 2200 mm
Garanti
25 år
Montering
Click connect med topconnect
Info
Gran Via
Gulvvarme
Ja
Overflade
authentic
Træsort
Eg Portland natur
M2 pr. pakke
2,68 m2 pr pakke

Specifikke referencer

related products

16 andre produkter i den samme kategori: