• Nedsat pris

Kährs Luxury tiles Vinyl, Lancandon Wood Design

Reference: LTCLW2112-218

419,00 349,00/m2 DKK Spar 70 DKK
1
~
2.10 m2
Hvor mange m2 skal du bruge? (m2)
Samlet pris:  
732,90 DKK
1
~
2.100 m2

LTCLW2112-218 Lacandon

Antal
På fjernlager, forventet leveringstid 2-5 hverdage

Vi er e-mærket

 

Sikker betaling via SSL

 

Hurtig levering indenfor 2-5 hverdage

 

14 dages fuld returret

Kährs Luxury Tiles er baseret på innovativt design og moderne gulvteknologi. Resultatet er et sortiment af luksuriøse vinylgulve der ser ud som træ eller sten, men som samtidig tilfører maksimal holdbarhed og et langt liv. De er modstandsdygtige mod ridser og mærker, lette at vedligeholde såvel som at installere.

De mange træ- og stendesign, vidtrækkende fra lyst til mørkt, er perfekte eksempler på den stærke nordiske designtradition, som er karakteriseret af en tidløs men stadig nutidig elegance. Vi tilbyder et mangfoldigt sortiment, med utallige muligheder for at blande de forskellige dessiner.

Luxury Tiles-gulvene er konstrueret for at sikre fremragende holdbarhed og et langt liv. De er baseret på en fast kerne og et click-system, hvilket giver gulvet en superb stabilitet. Den keramiske belægning gør overfladen modstandsdygtig overfor ridser og mærker, mens det vandfaste materiale forhindrer at gulvet tager skade, hvis man spilder på det.

Vi har fremstillet vores Luxury Tiles-gulve så de er lette at installere. Fliserne og plankerne låses sammen med et limfrit 5G click system, sammen med den faste kerne, giver det gulvet en fremragende stabilitet. Lyddæmpningen er bygget ind i fliserne, hvilket bidrager til at gøre dit hjem til et roligt og fredfyldt sted. Disse gulve er også perfekte at kombinere med gulvvarmesystemer.

Vores hjem er der vi lever, ånder, sover og hvor vores børn vokser op. Naturligvis vil vi at vores indeklima skal være både sundt og give en god hverdagskomfort. Det er derfor vi har fremstillet vores Luxury Tiles-gulv phathalatfri. Materialet har derudover en indbygget lyddæmpningskonstruktion og det er ydermere blødt at gå eller lege 

Vores Luxury Tiles-gulve kræver minimum vedligeholdelse. Den keramiske belægning giver en overflade som er let at rengøre blot ved at anvende en fugtig moppe og standard rengøringsprodukter. Belægningen gør også gulvet modstandsdygtigt overfor daglig slitage og forhindrer gulvet i at blive kedeligt og trist at kigge på.

Beskrivelser og billedmateriale

Alle prøver, billeder og produktbeskrivelser, samt billede- og brochurespecifikationer er til for det enkle formål at give en opfattelse af artiklerne beskrevet i dem. De skal ikke være en del af en kontrakt eller have kontraktlige forpligtelser og skal kun ses som illustrative formål. Vi kan ikke garantere at din computers display eller udskriftskvaliteten reflekterer produkternes farve korrekt. Dit produkt kan variere fra billederne i denne litteratur.

LTCLW2112-218

Produktinformation

Format
218 x 1210 x 6mm
Garanti
20 år
Montering
Clicksystem for nem montering.
Underlag
skumbagside
Sortering
Rustic
Tykkelse
6mm
Slidlag
0,55mm
M2 pr. pakke
2,1 m2 - 8 planker

Specifikke referencer

Download

monterings guide Kährs

Download (818.99k)

Vedligeholds guide Kährs

Download (75.52k)

related products

16 andre produkter i den samme kategori: