• Nedsat pris

DISANO Classic Aqua Piazza 4V Urban white* sten struktur

Reference: 540365

579,00 469,00/m2 DKK Spar 110 DKK
1
~
1.39 m2
Hvor mange m2 skal du bruge? (m2)
Samlet pris:  
651,91 DKK
1
~
1.390 m2

ClassicAqua Piazza 4V Urban white* sten struktur Haro

Antal
Trods Status "På Lager" Kan Der Forekomme Forlænget Leveringstid På Haro Produkter. Kontakt Vores Kundeservice, Hvis Du Ønsker En Aktuel Leveringstid.

Vi er e-mærket

 

Sikker betaling via SSL

 

Hurtig levering indenfor 2-5 hverdage

 

14 dages fuld returret

Moderne korkgulve giver dit hjem en hyggelig atmosfære. Det skyldes, at materialet kork har mange positive egenskaber. Det naturlige udseende er ren velvære for sjælen, men din krop får det også godt.

Kork er særlig elastisk, og er derfor den ideelle gulvbelægning til din bolig. Korkgulv er ekstremt blødt at gå på, hvilket aflaster rygsøjle og led.

Også allergikere og astmatikere sætter pris på korkgulve. På grund af sin antistatiske egenskab er kork smudsafvisende og optager derfor hverken støv eller mider. Med denne gulvbelægning kan du atter uden problemer tage dybe vejrtrækninger.

Ud over fordelene for dit helbred har korkgulvet også nogle praktiske fortrin. På grund af de termiske egenskaber har kork en isolerende virkning. På den måde kan du helt enkelt reducere dine varmeudgifter og spare penge til næste sommerferie. Kork sørger for en behagelig og ensartet fodvarme. Kombineret med gulvvarme får du garanteret aldrig kolde fødder igen. Derudover har korkgulvet en udmærket lyddæmpning. Dine børn kan altså tumle rundt, som de har lyst.

Korkgulv er et ægte multitalent. Robust, slidstærkt med en overflade, der er ukompliceret at rengøre. Da korkgulv er antistatisk, er det helt smudsafvisende. En støvsuger eller en fejekost er i de fleste tilfælde tilstrækkelig til at få dit gulv til at stråle igen. Hvis der alligevel skulle opstå kraftigere snavs, er det også muligt at bruge en gulvmoppe. Det er også helt problemfrit at foretage en fugtig rengøring af dit korkgulv. permaDur lakeringen giver din gulvbelægning af kork den optimale beskyttelse og gør rengøringen legende let. Derudover øger en lakering gulvets levetid og sørger for naturligt matte overflader. Lige netop til økologisk bevidste husholdninger kan clean & green natural anbefales som rengøringsmiddel.

540365

Produktinformation

Fas
alle 4 sider0
Format
9,8 x 313 x 631 mm
Garanti
25 års bolig garanti
Montering
Top Connect Click system
M2 pr. pakke
1,39 m2 pr. pakke

Specifikke referencer

related products

16 andre produkter i den samme kategori: