Gardiner Herning

Råd & Vejledning

Hos Viborg Gulvforum er råd og vejledning en naturlig del af arbejdet for os.

Vores udvalg

Hos Viborg Gulvforum har vi et kæmpe udvalg inden for gulve, klinker, tæpper og gardiner.

Åbningstider

Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00-17.30 og lørdag fra kl. 10.00-13.00

Vi bringer og monterer gardiner i hele Herning og omegn

Når man skal have sat nye gardiner op, kan det være en udfordring at finde ud, hvilken type gardiner, der er de rigtige. Står du overfor at skulle opsætte nye gardiner i Herning, kan du derfor med fordel kontakte os hos Viborg Gulvforum. Her kan du få hjælp til at vælge en gardintype, som passer til dig i både form og funktion. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, og vores store udvalg i gardiner gør, at der er rigt med muligheder at vælge imellem. Vi kan hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have, og er der noget, du er i tvivl om, når du skal opsætte nye gardiner i Herning, kan du roligt kontakte os og få svar. Vi hjælper dig med overblikket, så du kan finde de rigtige gardiner til både formål og pengepung. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så du kan få et godt tilbud.

Vælg et gardin, der passer til dig

Der findes mange forskellige gardintyper, som alle adskiller sig fra hinanden i både udseende samt den måde, de fungerer på. Gardinerne er med til at give boligen sit individuelle præg, og det er vigtigt, at du tænker over æstetikken, mens du samtidig har øje for, hvordan og hvor meget gardinerne blokerer for udsyn og lys.

Som eksempel på ovenstående, kan vi nævne lamelgardiner, der giver din stue et flot, stilrent udseende, mens de samtidig kan indstilles, så de lukker godt med lys ind. Andre foretrækker de klassiske persienner, der som oftest er neutralt udseende, mens de samtidig effektivt kan holde lyset ude. En helt tredje mulighed er de nye duo roller-gardiner, der har to lag væv, hvoraf det ene er gennemsigtigt, hvilket gør det nemt selv at styre, hvor meget lys du ønsker at lukke ind i rummet.

Se hvad vi tilbyder i Herning: Gulve HerningGardiner Herning
Tæpper HerningTrægulve Herning og Klinker Herning

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart