Gardiner Randers

Råd & Vejledning

Hos Viborg Gulvforum er råd og vejledning en naturlig del af arbejdet for os.

Vores udvalg

Hos Viborg Gulvforum har vi et kæmpe udvalg inden for gulve, klinker, tæpper og gardiner.

Åbningstider

Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00-17.30 og lørdag fra kl. 10.00-13.00

Flotte og funktionelle gardiner til hele Randers området

Gardiner er en vigtig del i et rum. De har flere funktioner, og disse varierer oftest alt efter om det er til stuen, køkkenet eller soveværelset. Vinduets størrelse og hvor stort et lysindfald, man ønsker i det pågældende rum, er relevante faktorer at have med i overvejelserne, når der skal vælges nye gardiner. Står du og skal finde nye gardiner til hjemmet, og efterspørger du god kvalitet og lækkert design, så vil vi her i Viborg Gulvforum hellere end gerne hjælpe dig med at vælge dine nye drømmegardiner. Vores service strækker sig over et stort geografisk område, og vi hjælper dig derfor gerne med dine gardiner, også hvis du bor i Randers området.

Stort udvalg af kvalitetsgardiner

Vi har et stort udvalg af alt i gardiner lige fra rullegardiner til lamelgardiner til plissegardiner til persienner til duo-roller. Du kan frit vælge de stoffer og farver, du ønsker dig fra de lyse til de mørke typer. Vores kollektioner byder på mange forskellige løsninger, som med sikkerhed vil tilfredsstille din personlige stil. Mange af vores gardiner er specialudviklede til at give dig fuld kontrol over lysindfald i rummet. Lysindfaldet er helt afgørende for, hvilket indtryk rummet giver og hvilke aktiviteter, der gøres mulige i rummet.

Service til dig kommer i første række

Her hos os sætter vi en dyd i at rådgive og vejlede dig i dine valg. Vi står klar med fordelagtige løsninger og tilbud, der skal tilpasses dine unikke behov. Vores kompetente medarbejdere tager sig altid god tid til dig og dine behov – ligegyldigt, hvilke type vinduer du vil afskærme og dekorere. Vi ønsker at være tæt på vores kunder i hele Midtjylland, og vores mission er, at du bliver glad for dit valg af gardiner.

Se hvad vi tilbyder i Randers:Gulve Randers, Gardiner Randers
Tæpper RandersTrægulve Randers og Klinker Randers

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart