Gardiner Silkeborg

Råd & Vejledning

Hos Viborg Gulvforum er råd og vejledning en naturlig del af arbejdet for os.

Vores udvalg

Hos Viborg Gulvforum har vi et kæmpe udvalg inden for gulve, klinker, tæpper og gardiner.

Åbningstider

Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00-17.30 og lørdag fra kl. 10.00-13.00

Vi hjælper dig til nye, flotte gardiner i Silkeborg

Gardiners primære funktion er at tildække vinduer. Men hvis du har bare en lille sans for boligindretning, så ved du også, at gardiner er så meget mere end kun tildækning af vinduer. Gardiner kan nemlig kommunikere et æstetisk udtryk, og hvis du træffer velovervejede beslutninger vedrørende dine gardiner, kan dit hjem få et helt nyt look. De allerfleste rum i et hjem har jo vinduer, så du vil kunne pryde alle rummene i hjemmet, ved at købe de rigtige gardiner.

Men hvilke gardiner skal du så købe?

Gardiner fås nemlig i mange forskellige forme, materialer, størrelser og design. Du kan blandt andet købe lamel-, rulle-, og plissegardiner, samt duo ruller og persienner. Hvis du gerne vil have gardiner, der virkelig får dit hjem til at blomstre, kan det være en god idé, at snakke med eksperter indenfor branchen, der kan vejlede dig til det perfekte køb.

 

Vejledende eksperter i dit nærområde

Hos Viborg Gulvforum er vi eksperter i gulvbelægning og gardiner. Det er lige meget om du er i gang med et nyt boligprojekt, eller hvis du kun føler, at dine vinduer har brug for lidt forandring, så er vi altid klar til at hjælpe. Ved at vise os dine vinduer, kan vi vejlede dig til hvilken slags gardiner vi synes, passer bedst til dine specifikke vinduer. Vi kan også give råd til hvilke farver og former dine gardiner bør have, baseret på resten af din boligindretning. Hvis det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os – vi er altid klar til at hjælpe og vejlede. Vi huserer i Viborg, men tilbyder også vores ydelser i Silkeborg, så du kan altid få fat på os.

Se hvad vi tilbyder i Silkeobrg: Gulve Silkeborg, Gardiner Silkeborg
Tæpper Silkeborg, Trægulve Silkeborg og Klinker Silkeborg

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart