Klinker Silkeborg

Råd & Vejledning

Hos Viborg Gulvforum er råd og vejledning en naturlig del af arbejdet for os.

Vores udvalg

Hos Viborg Gulvforum har vi et kæmpe udvalg inden for gulve, klinker, tæpper og gardiner.

Åbningstider

Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00-17.30 og lørdag fra kl. 10.00-13.00

Levering og montering af klinker i Silkeborg – kun fantasien sætter grænser

Hos Viborg Gulvforum udbyder vi et stort og alsidigt udvalg af klinker, så du kan finde den løsning, der passer allerbedst til din personlige smag og behov. Såfremt du ønsker råd og vejledning, er vi desuden altid garant for at stå til din rådighed. Vi er altid glade for at hjælpe til, således at du får valgt den allerbedste type af klinker til din bolig – og det kan naturligvis være svært at udpege en favorit blandt de utallige forskellige muligheder.

Hos os finder du produkter fra alle de bedste og mest anerkendte leverandører i Danmark. Altså er der ingen tvivl om, at vi tilbyder noget til enhver smag, uanset hvilken indretningsstil du er til.

Besøg vores butik og find dine favoritklinker

Vi har kunder i hele landet, og en stor del af vores kundeskare er bosat i omegnen af Viborg og Silkeborg – kom derfor blot forbi vores butik, hvis du er interesseret i at opgradere dit hjem med smukke og unikke klinker. Her præsenterer vi vores sortiment af klinker og lignende gulvbelægning, så du kan drage inspiration til din bolig, lige såvel som vi altid er interesserede i at give dig attraktive tilbud at vælge imellem.

Se hvad vi tilbyder i Silkeborg: Gulve Silkeborg, Gardiner Silkeborg
Tæpper Silkeborg, Trægulve Silkeborg og Klinker Silkeborg

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart