Tæpper Silkeborg

Råd & Vejledning

Hos Viborg Gulvforum er råd og vejledning en naturlig del af arbejdet for os.

Vores udvalg

Hos Viborg Gulvforum har vi et kæmpe udvalg inden for gulve, klinker, tæpper og gardiner.

Åbningstider

Vi har åbent mandag til fredag fra kl. 10.00-17.30 og lørdag fra kl. 10.00-13.00

Vi leverer og monterer dine nye tæpper i Silkeborg og omegn

Det kan være udfordrende at skulle finde det rigtige tæppe. Skal du have lagt nye tæpper i Silkeborg, kan du med fordel kontakte os. Hos Viborg Gulvforum har vi et stort sortiment af forskellige typer tæpper, og uanset hvordan du ønsker at indrette dit hjem, kan du her finde et tæppe, som passer til dig og din personlighed.

Når man træder ind i et rum, er tæppet noget af det første, man lægger mærke til. Både det æstetiske indtryk, samt hvordan tæppet føles, er vigtigt, og eftersom tæpper ofte bliver liggende i mange år, skal du tænke over, hvilken type der passer dig. Med vores brede udvalg, bør du kunne finde noget, som passer til både din personlighed samt den stemning, du ønsker i et givent rum. Vi kan hjælpe dig med at tage det rigtige valg, så du får et tæppe, du bliver glad for langt ud i fremtiden.

Tæpper til kontor og hjem

Ønsker du en følelse af hygge og varme, bør du måske overveje at kigge på vores udvalg af rya- eller uldtæpper, mens det muligvis er mere relevant at vælge et af vores fladvævede tæpper, hvis du går efter et stilrent og moderne look. Skal du derimod have lagt nye tæpper i din virksomheds kontorlokaler, er det måske en idé at overveje et syntetisk tæppe, da denne type kan være nemmere at rengøre end andre. Hvad enten du overvejer den ene eller den anden type, kan du roligt kontakte os og få bedre styr på dine muligheder.

Med vores rådgivning i baghånden kan du være sikker på at få de rigtige råd, så du kan finde et tæppe, som passer til dit formål. Besøg derfor vores butik eller ring til os, og kom i gang med dit nye tæppeprojekt i dag!

Se hvad vi tilbyder i Silkeborg: Gulve Silkeborg, Gardiner Silkeborg
Tæpper Silkeborg, Trægulve Silkeborg og Klinker Silkeborg

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart