Klik her

Laminatgulv sildeben / stavparket

Et sildebensparketgulv ser utrolig godt ud, og er en meget populær gulvtype blandt danskerne. Det smukke og unikke mønster ved et sildebensgulv skaber en særlig stemning i et rum, og traditionelt set laves det i træ, men det er nu muligt at få sildeben i laminat. Netop sildeben i laminat er en god løsning, hvis du ikke ønsker at bruge tid på vedligeholdelses af gulvet, eller påtænker at montere det selv. Det skal ikke slibes, lakeres eller lignende, og et godt laminatgulv kan holde sig pænt i mange år.

 

Hos ViborgGulvForum kan du købe sildebensparketgulve i flere forskellige farver, som alle vil gøre rummene i din bolig smukke og unikke.

Laminatgulv sildeben / stavparket

Der er 12 varer.

Viser 1-12 af 12 element(er)

Aktive filtre

Et sildebensgulv i laminat er en smuk og god løsning

Et helt traditionelt sildebensgulv i træ skal oftest limes til undergulvet, hvilket kan gøre processen i forbindelse med monteringen svær. Netop denne problemstilling kan undgås, da vores sildeben i laminat har et smart og nemt klik-system. Dermed kan du selv lægge gulvet, hvis du har mod på det. Et sildebensgulv i laminat ikke blot en smuk løsning, men også en mere brugervenlig løsning end et traditionelt sildebensparketgulv i træ.

 

Et sildebensgulv i laminat kan benyttes i langt de fleste rum i din bolig, men det frarådes at benytte laminatgulve i vådrum. Derudover bør der ikke monteres laminatgulve i meget fugtige rum som en kælder eller lignende. Et kvalitetsmæssigt godt laminatgulv kan dog sagtens klare hverdagens strabadser, så du ikke være nervøs for at spilde et glas vand eller lignende. Vores sildebensparketgulve i laminat kan købes i flere flotte farver, og du kan tilmed få dem i naturlige træfarver.

 

Hos ViborgGulvForum står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har yderligere spørgsmål i henhold til vores sildebensgulve i laminat. Vi ønsker nemlig, at du skal gå herfra med et smil på læben og ro i maven i forbindelse med indkøbet af nyt gulv.