Spar op til 40% på vores outlet - klik her

En god løsning at gå på...

Vi leverer i hele DK - Indenfor 3-5 hverdage!

 • Hurtig levering

  Indenfor 3-5 hverdage

 • Prismatch

  Vi matcher alle priser

 • Kunderservice

  Åbent 10-17 alle hverdage

 • Fuld Returret

  14 dages fuld returret

Viborg Gulvforum er e-mærket!
 • Gennemskueligt købsflow og handelsbetingelser.
 • Køberbeskyttelse på 10.000 kr.

Gardiner

Gardiner er en investering du har glæde af hver dag, både når solens stråler bliver for skrappe, eller når du vil lukke vintermørket ude.

Rullegardiner

Toppoint kollektionen i rullegardiner indeholder flere hundrede forskellige stoffer med farver, mønstre og egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og smag. Rullegardinet er det først solafskærmningsprodukt der kom på markedet og en populær og optimal løsning indenfor solafskærmning.

Farver og vævstyper

Udvalget af vores rullegardiner dækker hele farveskalaen fra lys til mørk, afdæmpet til farverigt og i ensfarvet eller mønstret. Der findes også mange forskellige tætheder som kan give dig netop den afskærmning du ønsker. Mørklægningsvæv er helt lystæt og kan være praktiske i soveværelse eller børneværelse. Det kan laves med kassette og sidesluser for en optimal mørklægning af rummet.I kollektionen findes også tekniske væv, der reflekterer solen lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet. Er oplagt til kontormiljøer med skærmarbejde.

Betjening

Rullegardiner fåes med forskellige betjeningsformer. Kædetrækket er det mest udbredte og gør rullegardinet nemt og enkelt at betjene, og det er valgfrit ift. hvilken side dette placeres. Kæden fåes i flere farver der er matcher vævet eller som metalkæde. Rullegardinet kan også leveres med en fjeder som betjenes med et let ryk.Rullegardinet kan også produceres med motor som styres fra kontakt eller fjernbetjening. Rullegardiner kan leveres med forskellige former for afslutning i bunden – fx. et ovalt stålrør der giver rullegardinet et minimalistisk snit. Monteres rullegardinet med kassette som skjuler stok og væv opnår man en stilren løsning. Ønskes et mere romantisk udtryk benyttes flæser eller tunger.

Kontakt os for at høre nærmere eller kig forbi butikken på Livøvej 9B i Viborg.

Plisségardiner

Plisségardiner er en elegant og populær løsning.

Plisse er dekorativt og stilfuldt, ogs det fungerer til næsten alle typer vinduer, og kan fremstilles i mange specialløsninger feks. til buede eller skrå vinduer

Toppoint kollektionen spænder over en bred vifte i alle vævs-typer og i mange forskellige farver og mønstre og vævs-typer med forskellige egenskaber, der kan imødekomme enhver stil og stille ethvert funktionelt behov.

Plisségardiner fås også som Duette, hvor vævet er dobbelt og snorene derfor er skjulte, ligeledes kan man i Duette opnå en god mørklægningseffekt.

Denne form for gardiner egner sig til alle rum i dit hjem eller kan skabe et godt klima kontormiljøer, hvor der er brug for optimal afskærmning til EDB-skærme.

Det er også et ofte benyttet valg til velux- og tagvinduer.

Kontakt os for at høre nærmere eller kig forbi butikken på Livøvej 9B i Viborg.

Duo-Rollers

Duo-Rollers er et nyt type rullegardin, men med to lag væv. Det unikke er, at vævene har striber, der er henholdsvis transparente og ikke-transparente. Ved at indstille på rullegardinet op og ned vil striberne forskydes og derved kan du regulere for mængde af lysindfald og indkig.

Duo-Roller har egenskaberne fra både rullegardin og en persienne i samme gardin og egner sig med sit elegante, stilrene udseende til de fleste af hjemmets rum.

Duo-Rollers i flere forskellige vævstyper og farver. Der er et stort udvalg i alle tænkelige farver og strukturer.

Der kan tilvælges forskellige typer aluminiums bundlister og gardinet leveres med en elegant kassette der kan lakeres alle farver og dermed understreger det stilrene look.

Kontakt os for at høre nærmere eller kig forbi butikken på Livøvej 9B i Viborg.

Persienner

Persienner er en klassiker indenfor solafskærmning. Med de vandrette lameller har du mulighed for at regulere lysindfaldet lige som du ønsker det. Persienner udstråler elegance og enkelthed.

Persienner fås med flere forskellige lamelbredder og er velegnet til næsten alle typer vinduer, også vippevinduer og døre.

Persienner egner sig til alle hjemmets rum,og kan være yderst velegnede i kontormiljøer.

I persiennekolllektioinen tlibyder vi en bred vifte af flotte farver og med lameller i flere bredder. Der er også persienner med perforerede lameller eller med lysreflekterende effekt på bagsiden. Og så har vi naturligvis et flot udvalg i træpersienner.

Kontakt os for at høre nærmere eller kig forbi butikken på Livøvej 9B i Viborg.

Lamelgardiner

Lamelgardiner er ofte den optimale solafskærmnings-løsning, da du blot at dreje lamellerne kan styre lysindfaldet i rummet.

Vores kollektion i lamelgardiner indeholder et væld af forskellige farver, mønstre, strukturer og fåes i 2 bredder. 89mm og 127mm.

Lamelgardiner kan også laves til vinduespartier med skrå overkarm eller buede vinduer.

Lamelgardiner egner sig specielt til rum med store vinduespartier, hvor de lodrette linjer giver et roligt og elegant udtryk. Lamelgardiner bruges også ofte i kontormiljøer på grund af deres fleksible regulering af lysindfald.

I kollektionen findes også tekniske væv, der reflekterer solens lys og varme og derved giver mulighed for et godt indeklima, samtidig med at du bevarer udsynet.

Lamellerne kan fås enten med bundkæde eller med indsvejsede bundlodder og skinnefarverne fåes i alu eller hvid.

Kontakt os for at høre nærmere eller kig forbi butikken på Livøvej 9B i Viborg.